Alexandru Cosma sau Creatorul de Creativitate

Povesteam la un moment dat cu cineva despre ce-mi doresc sa fac cu povestile din community, despre pasiunea mea pentru oameni si a scrie despre ei. Atunci am aflat despre Alexandru. Am aflat ca face ceva similar cu pagina lui – Oameni ai Bucurestiului (OaB). Mi-a placut foarte mult ce am vazut acolo si chiar daca nu-l cunosc eu l-am abordat si i-am scris (prima oara a crezut ca ma dau la el :))) ), pentru ca am vrut imediat sa fie si el parte din community, mai ales ca pagina lui inseamna exact asta – comunitate. Alexandru se exprima mai mult vizual, spre deosebire de mine, si veti vedea asta chiar voi mai jos, in povestea asezata chiar de el, raspunzand scurt si la obiect la intrebarile mele. 

Recunosc ca Alexandru a fost cea mai funny experienta pe care am am avut-o pana acum cu proiectul community. O sa amuzati si voi, sunt convinsa, pentru ca este, intr-adevar, un story super original – exact cum cred eu ca este si Alexandru, extrem de sincer, dar si cu mult foarte mult temei. O sa zic din nou – o sa vedeti singuri. ?

Creatie in straturi, multe straturi

I: De cand esti in campul muncii, ca sa spunem asa?
In functie de nevoile oamenilor – cand au nevoie de o imagine. 


I: Ce ai studiat?
Arhitectura.


I: Ce arii/domenii/functii ai acoperit pana acum si ce ai facut pentru ele?
Muzica. Cant la chitara de prin 2005 si chiar de curand am cunoscut pe cineva pe strada facand poze pentru OaB, si acum lucram impreuna la niste chimie muzicala. El la pian, eu la chitara. 
Am mai facut si webdesign. Asta mai mult de placer, in special pentru mine pentru ca dau website-ului meu acea forma pe care mi-o doresc. 
Arhitectura. Din facultate am invatat sa vad frumosul prin a da viata unui spatiu folosind un limbaj arhitectural armonios. 
Grafica. Am copilarit prin preajma unui artist-pictor-sculptor, care m-a inclinat spre arta si, ca urmare, am ales fotografia.
Am facut si modelari 3D. Am gasit sa imi fie de folos sa stiu sa fac modelari 3D, pentru ca uneori e mai usor sa randezi un produs decat sa ii faci o sedinta foto, atunci cand un client are nevoie. 

I: Ce faci acum?
Mananc si raspund la aceste intrebari.

Cel mai bun fotograf de pe planeta 


I: Ce-ti place cel mai mult la ce faci acum?
Rosiile din salata.

I: Cum ai decis sa fii aici si cum ai facut asta? 
Am decis sa ma afirm ca fotograf si am investit in asta munca, pasiune, perseverenta, timp, energie si rabdare.

I: Ce-ti ofera cel mai mult satisfactia aia cu care-ti place sa mergi la culcare? 
Stiind ca a doua a zi cand ma trezesc o sa fie o noua oportunitate sa pot face ceva creativ si distractiv. Cum e si vorba aia… cauta sa iti placa sa faci ceva si nu vei ia munci o zi in viata ta. Dar inainte de asta trebuie sa muncesti!

I: Care este visul tau? Acel vis, da. ?
Sa ajung cel mai bun fotograf de pe planeta. Si voi investi in continuare, cum am spus si mai sus: munca, pasiune, perseverenta, timp, energie, rabdare. 

I: Cum depasesti etapele/situatiile grele? Ce faci cu ele?
Astept, pur si simplu, sa treaca. Totul este schimbator.

I: Cel mai frumos mesaj pe care l-ai lasa in povestea ta despre tine este….? 
Mananca sanatos, ca apoi vine totul de la sine. 

Nu-i asa ca v-a placut mult? ? Alexandru sau Creatorul de Creativitate – cum creierul meu l-a etichetat imediat ce i-a citit scurta si concentrata poveste – chiar cred ca poate deveni unul dintre cei mai buni fotografi de pe planeta. Pai cum sa n-ai incredere sa lasi in mainile unui asemenea original creativ orice eveniment din viata ta la care vrei aditie vizuala de amintiri?!! ?

 

Website-ul lui Alex: www.alexcosma.ro 

Unde se exprima Alex: https://www.facebook.com/OameniaiBucurestiului/

Pagina lui Alex: https://www.facebook.com/cosma.alexandruuu

Alex Insta: https://www.instagram.com/alexcosma.ro/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cosmaalexandru/

 

Leave a Comment.